Op D.V. zaterdag 18 mei is er een SGP-concert in de Bovenkerk van Kampen. Het thema is ‘Terug naar de kern’.

Aan deze avond zal Christelijk Mannenkoor Jeduthun en Jong Gemengd Koor Laudaute Deum o.l.v. Arie Kortleven meewerken. Harm Hoeve zal het orgel bespelen. Johan Bredewout zal de koren begeleiden op de piano. Verder is er ruimte voor samenzang, een improvisatie en muzikale intermezzo’s.

De opening, meditatie en sluiting wordt verzorgd door ds. H. van de Beek uit Rouveen. De muziek wordt afgewisseld met een aantal korte spreekmomenten. Bert-Jan Ruissen de lijsttrekker van de SGP voor de Europese verkiezingen zal spreken. Bert-Jan zal ook het prachtige Hinsz-orgel bespelen! Verder zal Henri Bisschop (nummer 8 van de lijst) en Maarten Slingerland (nummer 18 van de lijst) een statement afgeven. Verder zal er een stemoproep plaatsvinden van Roelof Bisschop.

De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Er zal deze avond wel een collecte gehouden worden voor gemaakte kosten. Allen welkom! U kunt deze avond ook volgen via een livestream. Deze livestream wordt uitgezonden via het YouTube-kanaal van Kampen Bovenkerk: (207) Kampen Bovenkerk – YouTube