In deze barre tijden van corona, een lockdown en zelfs een avondklok, is het soms moeilijk om de positiviteit er in te houden. We kunnen niet bij elkaar op visite, even gezellig een drankje doen in de plaatselijke kroeg, we mogen onze winkels niet openen, we mogen zelfs na 21:00 de straat niet meer op. 

Wat doe je dan als je een catering- en evenementenbedrijf hebt? Dan ga je kijken naar wat wél kan en hoe je de gezelligheid naar de huiskamers kunt brengen, zo dacht de familie Eggen van De Patrijs Catering & Events. En zo kwamen de heren op een uniek bordspel: ‘op reis met de Patrijs’.

In ‘op reis met de Patrijs’ maken spelers een reis door de prachtige gemeente Staphorst, genieten ze van de omgeving én van de lekkernijen die de streek te bieden heeft. Gegarandeerd een gezellige avond met leuke opdrachten en aanvullend heerlijke hapjes/drankjes.

Wethouder Alwin Mussche kwam ook een potje ‘Patrijzen’ op anderhalve meter, en kreeg een uitgebreide uitleg van de bedenkers. Wethouder Mussche: “Het is erg mooi om te zien dat de heren in deze moeilijke tijd hun creativiteit hebben gebruikt om zo’n leuk alternatief voor een gezellig avondje te bedenken.” 

Verveel jij je ook tijdens de avondklok, of ben je gewoon een spelletjesfanaat? Ga dan ook op reis met De Patrijs! Het spel is los verkrijgbaar, maar er is tevens een losse menukaart verkrijgbaar en bijbehorende hapjes om het spel compleet te maken. Kijk hoe jij het spel kunt kopen op depatrijscatering.nl