🌾Op zaterdag 6 april ben je van harte welkom op ‘𝐒𝐭𝐫𝐞𝐞𝐤𝐟𝐞𝐞𝐬𝐭 𝐝𝐞 𝗪𝐚𝐚𝐫𝐝: 𝐁𝐥𝐢𝐣 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐰𝐞𝐢!’ bij Zuivelboerderij de Waard in Balkbrug aan de Hoofdweg 22. Een fantastische dag voor jong en oud, vol plezier op het erf.Het programma voor de dag op een rijtje:⁣
𝟏𝟏:𝟑𝟎 𝐊𝐨𝐞𝐢𝐞𝐧 𝐙𝐮𝐢𝐯𝐞𝐥𝐛𝐨𝐞𝐫𝐝𝐞𝐫𝐢𝐣 𝐝𝐞 𝗪𝐚𝐚𝐫𝐝 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐛𝐮𝐢𝐭𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐑𝐚𝐦𝐨𝐧 𝐁𝐫𝐮𝐠𝐦𝐚𝐧 𝐛𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝 𝐯𝐚𝐧 𝐫𝐚𝐝𝐢𝐨 𝐞𝐧 𝐭𝐯⁣. Kom kijken naar de dansende koeien die voor het eerst weer naar buiten gaan!⁣ Ramon Brugman opent de staldeuren!

𝟏𝟐:𝟎𝟎 𝐇𝐞𝐭 𝐒𝐭𝐫𝐞𝐞𝐤𝐦𝐚𝐚𝐥: 𝐥𝐚𝐧𝐠𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐞𝐤𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐞𝐧 𝐥𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐑𝐞𝐞𝐬𝐭𝐝𝐚𝐥 (𝐭𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬 €𝟏𝟓 𝐩.𝐩)⁣. Schuif aan bij deze heerlijke streekproducten lunch in het weiland onder stretchtenten met uitzicht op de grazende koeien. Hiervoor worden tickets verkocht via onderstaande link! Wees er snel bij want op = op! ⁣

𝟏𝟑:𝟑𝟎 𝐌𝐮𝐳𝐢𝐞𝐤𝐯𝐨𝐨𝐫𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐓𝐡𝐞 𝐔𝐧𝐬𝐭𝐨𝐩𝐩𝐚𝐛𝐥𝐞𝐬 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐑𝐞𝐞𝐬𝐭𝐝𝐚𝐥⁣. Mis dit niet en kom genieten van de voorstelling van The Unstoppables over het Reestdal! ⁣

𝐃𝐨𝐨𝐫𝐥𝐨𝐩𝐞𝐧𝐝 𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧𝐬 𝐝𝐞 𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟎:𝟑𝟎 – 𝟏𝟓:𝟎𝟎:⁣
> Streekmarkt, proef en koop lokale streekproducten.⁣
> Boerderij spellen en koedie-bag voor kinderen.⁣
> De Korte Keten Experience, een looproute over het erf. Leer meer over de korte keten en ontdek het bedrijf! ⁣
> Knuffel koe Suus!⁣

> 𝐊𝐮𝐧𝐬𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐊𝐨𝐫𝐭𝐞 𝐊𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐊𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐚𝐧⁣. Bekijk in deze omgebouwde paardentrailer en dit Kleinste Museum van Nederland een digitale kunstexpositie over 10 streekproducten uit het Vechtdal en Reestdal, én proef de heerlijke yoghurt van Zuivelboerderij de Waard met hapjes van tv-chef Ramon Brugman!⁣
Entree voor de dag is gratis! Koop je tickets voor de lunch t/m maandag 1 april via https://hetstreekmaal.weticket.com/streekfeest-de-waard