Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde op vrijdag 22 maart thuis tegen het 2e team van Harderwijk. Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Jeroen Delhaas gingen gemotiveerd van start. Albert moest in de eerste partij gelijk aan de bak tegen Glen Dooijeweerd. In de vorige ontmoeting verloor Albert in vijf games, in deze ontmoeting had Glen er wederom vijf games voor nodig en won opnieuw. Sibrand bracht in zijn eerste enkelpartij hierna tegen Chris van der Leij de stand weer op gelijke hoogte. Tegen Thimo Heerkens liet Jeroen zien dat hij zeker niet van de tafel werd geslagen, met opgeheven hoofd en een positief gevoel accepteerde Jeroen zijn nederlaag. Het dubbel werd een drama voor Albert en Sibrand. Hoewel ze nipt de eerste game wonnen, kwamen zij in de volgende drie games niet tot een positief resultaat. Sibrand scoorde hierna nog eenmaal tegen Chris. Ook Jeroen deed nog goede zaken tegen Glen en Albert won de laatste enkelpartij tegen Chris. De vier veroverde punten kan Staphorst 1 goed gebruiken om aansluiting te behouden bij de concurrerende teams. Er werd een eindstand bereikt van 4-6 in het voordeel van Harderwijk 2.

Ook het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen speelde vrijdagavond ook thuis tegen een Harderwijks team, n.l. tegen het 4e team. Nico drost, Jennieke Krale en Roel Brakke hadden goede voornemens, want de eerste ontmoeting in Harderwijk werd met 0-10 door Staphorst 2 gewonnen. Nico en Roel waren in hun drie enkelpartijen goed bezig, in alle partijen waren ze hun tegenstanders de baas. Bij Jennieke viel het bekende kwartje in haar eerste enkelpartij net de verkeerde kant op. In de twee andere enkelpartijen liet zij zich niet gek maken en won vrij gemakkelijk in drie games. In het dubbel dachten Nico en Jennieke hun slag te kunnen slaat, maar helaas ging deze partij in vijf games naar Harderwijk 4. Uitslag, 8-2 voor Staphorst 2.

Het 1e Staphorster jeugdtafeltennisteam van Installatiebedrijf Stegeman ging zaterdagmorgen thuis de strijd aan tegen het 1e team van GTC uit Genemuiden. Ezra Drost en Mark de Witte moesten het helaas zonder Naut Brakke doen. Ezra had een moeizame start, hij moest zijn meerdere erkennen in Lars van der Wekken. In een spannende tweede enkelpartij wist Mark de teams weer op gelijke hoogte te brengen. Ezra en Mark lieten zich in het dubbel niet verrassen en brachten het team op een 2-1 voorsprong. Ezra had in zijn tweede enkelpartij weinig moeite met Tijmen van Dijk, dus werd het 3-1. In de laatste en tweede enkelpartij liet Mark jammer genoeg een steekje vallen, daarmee werd een eindstand bereikt van een 3-2 winst voor Staphorst 1..