We mogen weer beginnen de ruimten klaar te maken voor een nieuwe eindejaarsexpositie.
Woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december bent u in ’t Koetshuus aan de Gemeenteweg 83a in Staphorst weer van harte welkom op de 21e eindejaarsexpositie.                                                                                                                          Een groot aantal verzamelaars en vrijwilligers zijn weer bereid om deel te nemen aan deze bijzondere verzamel expositie.                                                                                          Het heeft even wat moeite en tijd gekost om alles rond te krijgen maar het is weer gelukt.

We zitten gelukkig weer helemaal vol met prachtige verzamelingen als vondsten in de gemeente Staphorst tussen 1300-1600, Prinsjesdag door de jaren heen, bijzondere asbakken, mooie Franse kopjes o.a. Lijs Royal en Versailles, prachtige kralen tassen, heel bijzondere oude rookwaren, veel prachtige Staphorster poppen en diverse soorten schoorsteen valletjes.

De organisatie hoopt er ook dit jaar weer iets leuks van te maken. We zijn de verzamelaars zeer dankbaar die deelnemen, zonder hen zijn we nergens. We hebben gelukkig weer nieuwe gezichten met nieuwe, ook bekende gezichten maar dan wel met nieuwe verzamelingen.

Mochten er nog verwoede verzamelaars zijn die wonen of een sterke verbondenheid hebben met Staphorst, die graag hun verzameling in 2024 willen laten zien, geef je op.

Hebt u vragen, wilt u zich aanmelden, weet u iemand, bel dan 0522-463259 of mail figeland1@kpnplanet.nl. Deze expositie is open op woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december van 13.00 uur tot 21.00 uur.

Entree is € 2,00 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar gratis.

Foto: Archief 2019 © Jan Figeland