Dinsdag 21 november zijn wij als De Zonnebloem afdeling Staphorst met 45 deelnemers en vrijwilligers naar Intratuin geweest. We vertrokken met de deelnemers rond 13.15 uur vanaf de parkeerplaats bij De Bron met auto’s van de vrijwilligers en een auto van de Zonnebloem richting Zwolle. Het was gelukkig geen probleem om alle rollators en rolstoelen mee te krijgen. Een grote bestelauto bracht uitkomst.

De Zonnebloem is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap.

Intratuin Zwolle is een hele mooie vestiging in onze provincie welke een uitnodigende en warme sfeer heeft, in dit geval Kerstsfeer. In het eerste deel was heel veel te zien en tegen 15.00 uur kwamen we bij de koffie hoek aan en werden de deelnemers en vrijwilligers getrakteerd op koffie-thee met een apfelstrudel. Het was even een beetje druk, dus ook even geduld hebben en toen werd het tweede deel doorlopen. Ook werden nog wat spulletjes en de nodige mooie plantjes gekocht.

Zo rond half vijf verzamelden de deelnemers en vrijwilligers zich bij de uitgang, de auto’s werden voor gereden. Zo rond 17.15 uur waren we met z’n allen weer thuis. Het doel was toch ook en hopelijk zijn we daarin geslaagd om de deelnemers een leuke middag te bezorgen.