In de 2e week van de kerstvakantie organiseert Ponyclub VVV Rouveen e.o. haar jaarlijkse kampweek (pony les dagen) in de manege aan de Schuthekkeweg in Staphorst.

De kampweek is voor leden van de ponyclub en voor iedere ruiter uit de gemeente Staphorst (die nog geen lid is van een andere ponyclub) met een eigen pony die graag iets willen leren in zowel dressuur als springen. Op geheel ongedwongen en prettige manier worden de lessen aangeboden.

Op dinsdag 2 januari en woensdag 3 januari 2024 wordt er les gegeven door gediplomeerde instructeurs. Op donderdag 4 januari kunnen de deelnemers onder begeleiding van een instructeur een parcours springen in de grote bak van de manege. (aanvang van de lessen rond 18.30 uur het oefenspringen rond 13.30 uur).

De kosten voor deze kampweek zijn € 25,00 per persoon.

Opgave is mogelijk via email: rvos348@outlook.com of app; 0615062018

Bij opgave doorgeven:

Naam, adres, telefoonnummer, e-mail adres, je leeftijd, naam van de pony, de klasse en de categorie van je pony.

Opgeven voor 17 december 2023. Ponyclub VVV Rouveen e.o. te Staphorst