U bent op vrijdag 17 november tussen 11.00 – 18.00 uur van harte welkom onder de carport van Kon. Wilhelminalaan 59 te Nieuwleusen.

Er zijn veel mooie producten te koop uit Israël. Er worden diverse bevolkingsgroepen ondersteund met de aankoop van de diverse producten. Veel Joodse bedrijfjes hebben Arabieren (welke ten onrechte  Palestijnen worden genoemd)  in dienst. Daarnaast worden er producten van de Druzen verkocht en van christenen uit Bethlehem.

Naast de bestaande collectie zijn er speciaal voor de decembermaand mooie aanbiedingen en leuke geschenkpakketten verkrijgbaar. Ik verwijs u naar de bijgevoegde folder.

Graag breng ik de diverse soorten wijn onder uw aandacht. Israël is een goed wijnland en levert wijn van goede kwaliteit. Op internationale proeverijen scoort zij hoge ogen. Misschien een goed idee om eens een Israël wijn tijdens uw kerstdiner te schenken. Ook als relatiegeschenk is het leuk om te geven en te krijgen. Er zijn diverse mooie wijnaanbiedingen.

Spaarkaarten en cadeautje
Heeft u erg in de spaarkaarten? Bij elke tien euro die u besteedt krijgt u een sticker waarmee u voor handdoeken en/of een mooi cadeaupakket kunt sparen. Deze actie is geldig tot en met 30 november a.s. Uw volle spaarkaart kunt u bij mij inleveren.

Daarnaast krijgt u bij besteding vanaf € 40,00 een heerlijk zeepje uit Israël cadeau.

 Steun de gaarkeuken van Hineni
Zoals wellicht bij u bekend ondersteun ik de gaarkeuken van Hineni te Jeruzalem. Als u wisselgeld laat zitten gaat het naar dit doel toe. Ook verkoop ik mooie fotokaarten voor deze gaarkeuken. Speciaal dit keer heb ik naast de bestaande kaarten een mooie collectie kerst- en nieuwjaarskaarten.

Mocht u nu niet in de gelegenheid zijn om te komen maar u wilt wel iets bestellen dan hoor ik dat graag. Wilt u dan telefonisch of per mail contact met mij opnemen.

Wellicht kent u mensen die ook belangstelling voor (de producten uit) Israël hebben. Wilt u deze mail dan doorsturen?

Ik stel uw bezoek erg op prijs en ik hoop u dan ook te mogen verwelkomen.

Shalom

Tel.: 0529-484525 (U hoeft vooraf geen telefonisch afspraak te maken als u wilt komen)