Op vrijdagavond 20 oktober werd door beide seniorenteams de returnwedstrijd in de najaarscompetitie 2023 gespeeld tegen de teams van Smash-In uit Ens. Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde tegen het 3e team van Smash-In. Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Jeroen Delhaas kunnen de punten goed gebruiken, want het 5e team Wezep zit danig in hun nek te hijgen. De nagenoeg herstelde Albert kreeg in zijn eerste enkelpartij Edwin Stoker niet op de knieën. Ook in zijn tweede en derde partij moest Albert alle zeilen bijzetten, maar won deze nipt van Laura Hameeteman en Swier Oosterhuis en scoorde twee punten voor Staphorst 1.

Sibrand won alle drie enkelpartijen, in drie games van Laura, in vier games van Edwin en in vijf games van Swier waarmee drie punten in the pocket. Jeroen had, ondanks meerdere games te winnen de meeste moeite met Edwin en Swier. Deze twee punten gingen verloren, maar Jeroen revancheerde zich knap tegen Laura en scoorde het oh zo belangrijke ene punt voor het team. In het immer cruciale dubbel moesten Jeroen en Sibrand maar één game prijsgeven en wonnen de overige drie games. Uitslag, 3-7 voor Staphorst 1. Wezep won hun wedstrijd ook en staat op gelijke hoogte met Staphorst 1 bovenaan. Vrijdag 27 oktober staan beide teams in Staphorst tegenover elkaar.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massagepraktijk Gerco Talen speelde dus ook hun returnwedstrijd in Ens tegen het 3e team van Smash-In. Het waren Roel Brakke, Jennieke Krale en Nico Drost die hun krachten gingen meten met het trio Brenda Kaptein, Manon Kuiper en Teake van de Meulen van Smash-In 3. Roel, die bij de vorige ontmoeting één punt moest toegeven werkte zijn drie enkelpartijen nu zonder blikken of blozen allemaal in winst af. Daarvoor had hij maar drie games nodig. Het dubbel werd door Roel en Nico vrij gemakkelijk gewonnen. Ook Jennieke en Nico zaten goed in de wedstrijd, het enige opstakel in hun enkelpartijen was Teake die de nodige weerstand aan beide Staphorster spelers bood. Toch gingen Jennieke en Nico, net als Roel met de volle winst naar huis. Weer een monsterscore voor het 2e Staphorster team, met deze 0-10 winst op Smash-In 3 staan ze fier op kop in hun poule.