Van 4 tot en met 15 oktober 2023 is het weer Kinderboekenweek, dit jaar met het thema ‘Bij mij thuis’. De Bibliotheek Kop van Overijssel, Staphorst en Zwartewaterland viert deze week met onder andere een speurtocht in alle vestigingen.  

De speurtocht kent twee varianten: één voor kinderen tot acht jaar en één voor kinderen vanaf 8 jaar. Ontdek een wereld vol verhalen, zoek de weetjes en ontvang een doe-boekje. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Loop gewoon bij één van de vestigingen binnen.

Overige activiteiten
Naast de speurtocht is er op 4 oktober 2023 van 13.30 tot 14.30 uur een voorleesuurtje in de Bibliotheek Staphorst. Na het voorlezen van twee prentenboeken mogen de kinderen een knutselwerkje maken. De Bibliotheek Steenwijk presenteert op 13 oktober 2023 van 18.00 tot 22.00 uur een avontuurlijke Night at the Bieb. Tot slot biedt de Bibliotheek Hasselt op 16 oktober 2023 om 14.00, 14.30, 15.00 en 15.30 uur een podium aan de leukste liedjes uit de musical Vertel Verhalen uitgevoerd door Quintus uit Kampen. Interesse? Kijk op www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl,www.bibliotheekstaphorst.nl en www.bibliotheekzwartewaterland.nl.