De Pieter Zandt scholengemeenschap Staphorst is verheugd om de viering van haar 25-jarig jubileum aan te kondigen, dat plaatsvindt op vrijdag 20 oktober 2023 op de locatie van de Pieter Zandt Staphorst.

Vanaf 15:30 uur tot circa 21:00 uur zullen er activiteiten plaatsvinden om dit jubileum te vieren. Naast een markt ten bate van Stichting Jafet, hebben we een smakelijke verrassing voor de bezoekers in petto.

Tussen 16:00 uur en 20:00 uur staat de frietkraam klaar om bezoekers te verblijden met een gratis frietje.. We willen onze dankbaarheid tonen aan iedereen die de Pieter Zandt scholengemeenschap Staphorst door de jaren heen heeft gesteund.

Dit jubileum biedt een uitstekende gelegenheid om oud- klasgenoten, ouders en ook oud-docenten te ontmoeten. Het is een kans om herinneringen op te halen en te genieten van elkaars gezelschap.

De Pieter Zandt scholengemeenschap Staphorst kijkt er naar uit om dit jubileum te vieren met huidige en voormalige leerlingen, ouders, docenten en andere betrokkenen. Het belooft een gezellige dag te worden. Van harte welkom!