In het kader van de jaarlijkse Rabo ClubSupport stemmen leden van deze bank in de periode van 4 tot en met 26 september 2023  op hun favoriete initiatieven in de regio. De Bibliotheek Staphorst zet met deze actie in op het creëren van de loket bankzaken om mensen persoonlijk te kunnen helpen in het online contact met alle grote banken van Nederland.

Even binnenlopen bij de bank is niet meer zo eenvoudig, het contact verloopt in veel gevallen online. Op zich werkt dat prima, maar niet voor mensen die zich minder goed weten te redden in de digitale wereld of liever persoonlijk worden geholpen bij bijvoorbeeld het installeren en betalen via een online bankapp.

Kansen
En dus wil de Bibliotheek Staphorst een loket bankzaken openen. Met deelname aan de Rabo ClubSupport ziet de Bibliotheek kansen om deze wens in vervulling te laten gaan. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekstaphorst.nl.