Al jaren verzorgt Ter Harmsel fysiotherapie in Staphorst de kinderfysiotherapie in de gemeente Staphorst onder de naam Ter Harmsel Kids. Vanaf 9 maart neemt kinderfysiotherapeute Ranita Slijkhuis-Matthijssen het stokje over van Linda Dijk en wordt Ranita het nieuwe gezicht van Ter Harmsel Kids.

Ranita (35) is een deskundig kinderfysiotherapeute en heeft veel ervaring in het behandelen van kinderen met motorische ontwikkelingsproblemen, schrijfproblematiek, houdingsafwijkingen en asymmetrische zuigelingen. Naast het behandelen van kinderen in de praktijk van Ter Harmsel fysiotherapie binnen het Medisch Centrum van Staphorst zal Ranita ook kinderen aan huis behandelen. Verder zal ze ook de kinderen behandelen op de verschillende basisscholen in de gemeente Staphorst.

Ranita werkt nauw samen met de andere disciplines in het pand als logopedistes, huisartsen, manueel therapeuten en diëtistes, als ook met de disciplines buiten het pand als kinderartsen, CB artsen, leerkrachten en intern begeleiders op de scholen.

Heeft u een kind met een asymmetrische ontwikkeling, motorische ontwikkelingsachterstand, schrijfproblematiek of houdingsafwijking dan kunt u nu al een afspraak maken bij Ter Harmsel fysiotherapie in Staphorst.