Vanaf 14 april voeren wij voor Syntus Gelderland, Syntus Overijssel, Syntus Utrecht en Twents een speciale aangepaste coronadienstregeling in. Het uitgangspunt van de nieuwe dienstregeling is om vitale beroepsgroepen en reizigers die afhankelijk zijn van het OV tijdens de coronacrisis naar hun bestemming te kunnen blijven brengen. 

Tot nu toe reden we in deze reisgebieden met bestaande dienstregelingspakketten en legden we losse ritten in naar aanleiding van de behoefte van de reizigers die in deze gebieden nog van het OV gebruik maken. Omdat de landelijke maatregelen langer aanhouden, zijn we de afgelopen periode in overleg met onze opdrachtgevers hard bezig geweest met het opstellen van een geheel nieuwe dienstregeling die beter past bij de huidige situatie. De ritten zijn beter verspreid over de hele dag en er wordt rekening gehouden met belangrijke bestemmingen in het reisgebied en de 1,5 meter afstand maatregel. Alle informatie over de dienstregeling die vanaf 14 geldt, vind je op www.keolis.nl/corona. De aangepaste dienstregeling is ten minste geldig t/m 9 mei 2020. Onze treinen rijden nog altijd volledig volgens de gebruikelijke dienstregeling.