Op Dinsdag 19 december geven boven genoemde koren een kerstconcert in de NGK  “de Levensbron”  Esdoornlaan 3 Rouveen,  aanvang 20.00 uur. 

Het  Christelijk koor “Jubilate”  is ontstaan door fusie van het koor ‘Zingt voor Hem’ uit Ommen en ‘de Lofstem’ uit Rouveen in 2019 en bestaat uit leden die komen uit Nieuwleusen en omliggende plaatsen. Het heeft ongeveer 85 leden en is bekend om hun enthousiaste manier van uitvoering.

Het Gereformeerd “ Drachtster Mannenkoor ”  bestaat uit ongeveer 70 leden uit Drachten en verre omgeving. Het werd opgericht in 1964 en heeft ongeveer 70 leden. Het koor geeft regelmatig concerten vaak met medewerking van andere koren van dirigent Minne Veldman. En heeft al verschillende cd’s op haar naam staan.

De koren worden begeleid door:

Bastiaan Stolk – Orgel  en Jorrit Woudt – Piano.

Het concert zal afgewisseld worden met samenzang.
Kortom, het belooft een prachtige avond te worden waar we samen de geboorte van onze Heer en Heiland mogen gedenken en Hem lof brengen door middel van stem en muziek.

De toegang is €10,-  in de voorverkoop (contant) en  €12.50 aan de kerk. (pinnen mogelijk).

Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij: Bakkerij Ubak Scholenland 1 Rouveen, bij de koorleden en via tel nr: 0610572704 .

Hartelijk welkom en tot ziens op 19 december namens  Christelijk Koor “Jubilate” en Gereformeerd “Drachtster Mannenkoor”.