De Zonnebloem die zich inzet voor mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap, probeert door het organiseren van activiteiten, de eenzaamheid van mensen te voorkomen.

Dinsdag 28 februari hebben wij als afdeling Staphorst een dia-middag voor onze gasten/deelnemers georganiseerd. De gasten/deelnemers, sommigen gehaald door vrijwilligers waren weer ruim op tijd aanwezig. Andere vrijwilligers waren druk bezig om koffie, thee, hapjes en drankjes klaar te maken/zetten, weer anderen hebben de tafel wat opgefleurd. We waren deze middag met ongeveer 90 personen aanwezig.

Ook deze middag werd weer gehouden in het Dienstencentrum te Staphorst. Nadat eenieder van een kop koffie/thee met een versnapering was voorzien werd de middag geopend en het woord gegeven aan Dirk Kok die prachtige plaatjes liet zien voorzien van uitleg en prachtige verhalen. De plaatjes waren divers van een boerderij tot wagens en van versieringen tot stipwerk wat bij eenieder goed in de smaak viel. In de pauze werd eenieder voorzien van een hapje en een drankje waarna de tweede helft kon beginnen.

De middag werd door de voorzitter rond kwart voor vijf afgesloten en werd dhr. Kok en de vrijwilligers bedankt voor hun inzet zodat onze gasten/deelnemers weer terug kunnen zien op een geslaagde middag.