Donderdag 9 maart vindt vanaf 19.30 uur een debat voor jong en oud plaats in het gemeentehuis in Staphorst. Het debat wordt georganiseerd door de Jongerenraad van Staphorst in aanloop naar de Provinciale Staten Verkiezingen op woensdag 15 maart 2023. Iedereen is van harte welkom, de deuren zijn vanaf 19.00 uur geopend. 

Stikstof, wonen, wegen en in 2040 energieneutraal
De aanpak van de stikstofproblemen in Overijssel, extra woonmogelijkheden, de provinciale wegen en Overijssel in 2040 energieneutraal. Dit is een greep uit de onderwerpen waar Provinciale Staten zich mee bezig houdt. 

SGP, CU, CDA, VVD, PvdA, BBB en PvdD in debat
Over deze onderwerpen worden de woordvoerders van de politieke partijen in het debat op 9 maart aan de tand gevoeld. Aanwezig zijn Ton Serlie (VVD), Lubbert Talen (SGP), Mirjam Fagel (PvdD), Roberto Kist (PvdA), Jabob Spiker (CDA), Hans Dekker (BBB) en een woordvoerder van de CU.

Vragen?
Heeft u vragen over het debat? Dan kunt u contact opnemen met de Jongerenraad via jongerenraad@staphorst.nl