Zo luidt de titel van het derde jeugdboek in de serie ( Klopjacht in Giethoorn, Als het donker wordt…) die gaat over twee meisjes en drie jongens die spannende avonturen beleven in Giethoorn. Eva, Saar, Sjoerd, Gies en Maik belanden ook in dit boek, nadat ze op een vroege ochtend in het voorjaar getuige zijn van een wilde achtervolging op het water, weer in een geweldig avontuur. Het gonst van de geruchten in het dorp, want er worden veel auto’s en boten gestolen. Wie zijn de vluchtende mannen? Maar misschien nog belangrijker, wie zijn de achtervolgers? Zal het de vijf lukken het mysterie op te lossen?

Dit jeugdboek, geschreven door Rolina Ombashi uit Staphorst, is in alle boekwinkels van Nederland en België verkrijgbaar.

Kan je niet wachten of heb je geen tijd, bestel hem dan, zonder verzendkosten,  via de webwinkel van www.boekscout.nl of inaombashi@gmail.com dan ligt het boek binnen 3 tot 5 werkdagen in je brievenbus.

Je kan het ook vinden bij boekhandel Riemer Barth in Meppel, in het winkeltje van Museum Giethoorn ’t olde Maat uus in Giethoorn en Ter Schure Plus in Giethoorn.

Eerder dit jaar debuteerde Rolina met een volwassen boek: “De rode parels”  (Thriller)

(uitgeverij Boekscout, Soest)