Vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Staphorst gaan de komende maanden weer langs de deuren om loten te verkopen.

Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem landelijk activiteiten voor mensen met een fysieke beperking als aangepaste vakanties en dagactiviteiten. Ook activiteiten georganiseerd door de plaatselijke afdeling Staphorst (gehele gemeente) worden daar groten deels van betaald. De loten zijn weer beschikbaar en de verkoop van de loten zal plaats vinden vanaf 12 april t/m 1 september en de trekking vindt plaats op 10 oktober vanaf 17.00 uur.

HELP !!! De afdeling Staphorst is nog met spoed op zoek naar een paar vrijwilligers die voor de Zonnebloem even een paar straatjes willen lopen. Door uitval lopen we kans dat deze niet gelopen worden en dat zou heel jammer zijn daar wij steeds meer afhankelijk worden van de opbrengst van de loten.

Hebt u informatie nodig of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, bel 0522-463259