Er is afgelopen week is er weer volop afgezwommen!

Er was veel publiek om te kijken hoe de kandidaten de vereiste onderdelen aflegden.

Het diplomazwemmen werd afgenomen door de juffen Aaltje, Esther, Fenny, Herma en Jenny.

Er werden 32 diploma’s uitgereikt.

Jongens en meisjes van harte gefeliciteerd!

 

De geslaagden zijn:

Certificaat A: Mirthe Troost

Diploma A

Devon Palstra

Diploma B

Karlijn Amesz, Diederick Bloemert, Kian Boessenkool, Nieck Boldewijn, Elysanne van Dijk, Wessel van Dinther, Susannah Dunnink, Loisha Eggink, Yasmijn Emmink, Feline van ‘t Hof, Vinz Huisman, Loïs Huls, Naomi Hummel, Bram Jansen, Gwen Knoll, Britt van der Kwast, Anouk Lambers, Isolde Mulder, Lotte Roessink, Vince Russcher, Tiemen Seinen, Ivan Seinen, Luke Stapel, Maik Timmerman, Marlou Troost, Suze Vogelzang, Naomi de Vries, Bram Zantingh, Fenna Zuidema, Mylena van Zuthem.