Moderne kunst is een wijd begrip. Wat de een mooi vindt, vindt de ander niets bijzonders. Als je op zoek bent naar moderne kunst om in je huiskamer plaatsen, kun je te maken krijgen met de uiteenlopende smaken van je huisgenoten. Ook als je in je bedrijf iets moois aan de wand wilt hebben, wil je rekening houden met het feit dat het gepast is en voor zowel je klanten als je medewerkers een waardevolle aanvulling is van het interieur. Dat kan als je kiest voor een plexiglas schilderij. Dit is prachtige moderne kunst in veel verschillende stijlen.

Wat is een plexiglas schilderij?

Een plexiglas schilderij is fotokunst van het hoogste niveau. Niet alleen de foto’s die je als afbeelding kiest, zijn prachtig om naar te kijken. Door de toegepaste techniek worden de foto’s en kleuren nog intenser en sprekender dan ze al waren. De foto wordt namelijk achter plexiglas verlijmd. Hiermee wordt de diepte in de foto en ook de kleur extra benadrukt. En dat zorgt voor indrukwekkende resultaten. Doordat het plexiglas schilderij ook nog eens voorzien wordt van een blind ophangsysteem hangt het schilderij optisch vrij aan de muur en kun je al je aandacht vestigen op dit mooie kunstwerk. De schilderijen zijn met een zachte doek afneembaar zodat je het stofvrij kunt houden.

Verschillende stijlen en thema’s

Behalve de mooie uitstraling heeft het plexiglas schilderij nog een bijzondere eigenschap. Omdat er foto’s achter het plexiglas geplaatst worden, is er een enorme keuze uit allerlei soorten thema’s en stijlen. Het plexiglas schilderij past dus eigenlijk in ieder interieur en ook zeker bij iedere smaak. Je kiest onderwerpen als abstract, dieren of juist architectuur als uitgangspunt en binnen deze thema’s kun je ook alle kanten op. Van een klassiek stilleven tot een surrealistische impressie en alles wat daar tussenin zit.

Kies een plexiglas schilderij voor thuis op op kantoor

Wil je een indrukwekkend schilderij aan de muur maar vind je zwart wit mooier dan kleur? Dat is bij een plexiglas schilderij ook geen enkel probleem. De verschillende afbeeldingen zijn zowel in kleur als zwart wit te verkrijgen. Ook heb je ruime keuze uit de afmetingen van de schilderijen. Je hangt in een kleinere vergaderruimte een plexiglas schilderij van 80 x 120 centimeter aan de muur. Heb je thuis een vrije wand en wil je dat de blikvanger van je woonkamer maken? Met een plexiglas schilderij van 135 x 200 centimeter moet dat zeker lukken.

Professionaliteit staat voorop

Om er zeker van te zijn dat je en plexiglas schilderij ophangt dat helemaal in de ruimte past en daarbij ook aansluit bij je wensen, kies je voor een goede kwaliteit. Deze kwaliteit zie je niet alleen terug in de foto’s zelf. Deze worden namelijk gemaakt door de beste fotografen. Je kunt je ook laten adviseren door een interieurstylist over de mooiste oplossing zowel bij je thuis als op kantoor. Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt voor een plexiglas schilderij krijg je bij de levering een certificaat van echtheid. Hiermee weet je zeker dat het schilderij dat aan je muur hangt, ook van goede kwaliteit is en dat je er nog jaren van kunt genieten.