Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond hun thuiswedstrijd tegen Hoonhorst 1. Jaron Mussche, Hermen van Arnhem en Sibrand Hassing moesten deze klus zien te klaren. Het was even flink slikken, want na vijf partijen stond het Staphorster team met 1-4 achter. Daarna hervond Staphorst 1 zich door in de laatste vier partijen de nodige punten binnen te halen. In de laatste partij werd Staphorst 1 het te veroveren punt in de schoot geworpen doordat de tegenstander van Jaron ziek werd en zich terugtrok. Sibrand en Hermen zorgden met elk twee winstpunten dat “het kwartje” de goede kant op viel. Deze punten blijken van groot belang om hun koppositie in de poule te behouden. Jaron wist jammer genoeg geen punten te vergaren. Uitslag, een 5-4 winst voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen ging vrijdagavond de strijd aan tegen het 3e team van Smash In uit Ens. Simone van den Berg, Harry Pathuis en Nico Drost stonden voor een zware klus, Smash In 3 staat n.l. bovenaan in de poule. Tegen het sterke Smash In wisten Simone en Harry helaas geen vuist te maken, een gamewinst was nog het hoogst haalbare. Nico wist in zijn eerste partij zijn tegenstander bijna van haar 100% score af te helpen. Jammergenoeg moest Nico in de vijfde game het onderspil delven. Nico scoorde nog wel één winstpunt voor Staphorst 2, waarmee de wedstrijd met een 1-8 winst voor Smash In 3 werd afgesloten.

Het 1e Staphorster jeugd tafeltennisteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde afgelopen zaterdag hun thuiswedstrijd tegen het 1e team van Kampenion uit Kampen. Jonathan Drost, Abel Bijker, Jennieke Krale en Bert Jan Krale hebben duidelijk de wind in de zeilen. Jonathan, Abel, Jennieke en Bert Jan  lieten zich in deze wedstrijd niet van de wijs brengen. Alle acht enkelpartijen en beide dubbels werden, het merendeel wel in vier of vijf games gespeeld, maar in winst omgezet. Uitslag, een klinkende winst van 10-0 voor Staphorst 1. Het kampioenschap gloort aan de horizon.