De afgelopen week waren de lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 bij enkele wedstrijden actief.

Dennis Brandenburg liep bij de Keistad Baancompetitie in Amersfoort de 3.000 meter in een tijd van 9.51,88 minuten, waarmee hij voor het eerst de 3km binnen de 10 minuten liep en zijn persoonlijk record met bijna 12 seconden verbeterde.

De Oldemeijercross in Hardenberg is de vijfde en laatste wedstrijd van de Vechtdal Crosscompetitie, waar ook de Zwarte Dennencross (die door Loopgroep AG ’85 wordt georganiseerd) onderdeel van uitmaakt. Dennis Brandenburg liep op de korte cross over 6 kilometer een tijd van 24.22 minuten, waarmee hij de tweede prijs bij de Mannen 40+ won. Jasper Visserman liep 25.14 minuten. Fred Koningstein liep 29.39 minuten en won hiermee de derde prijs bij de Mannen 50+.

Erwin Akkerman liep de lange cross over 9 kilometer in een tijd van 34.41 minuten, waarmee hij de tweede prijs bij de Mannen 40+ won. Bert de Boer liep 35.06, waarmee hij de derde prijs bij de Mannen senioren won. Bennie Akkerman liep een tijd van 41.54 minuten.

Bij de Leadax-run in Wapenveld liep Karlo Hoeve de 5 kilometer in een tijd van 18.09 minuten.