Dit jaar worden sportkampioenen en toptalenten in het zonnetje gezet op een nieuwe, verassende manier, namelijk door middel van een korte film. In de afgelopen weken heeft Sport & Business Staphorst, in samenwerking met gemeente Staphorst, vier sporters gehuldigd vanwege hun winst op een NK, EK of WK.

Wethouder Alwin Mussche: “We waarderen enorm de sporters die een prestatie hebben geleverd het afgelopen jaar. Ze doen veel voor hun sport, ze laten er ook veel voor. Als gemeente proberen wij inwoners te stimuleren om te sporten. We hebben daarvoor het Beweeg- en Sportakkoord opgesteld en één van de pijlers daarin is ook dat bijzondere prestaties inspireren. Dat is precies wat deze topsporters doen.”

Ben jij nieuwsgierig naar het toptalent in onze gemeente, of wil je je laten inspireren? Bekijk de film:

 

YouTube video