Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vorige week dinsdagavond uit tegen het 6eteam van Smash ’70 uit Hattem. Sibrand Hassing en Albert Kuiper moesten de klus met z’n tweeën zien te klaren, bij aanvang stond het team dan ook met 3-0 achter. Toch wisten beide spelers enkele punten bij elkaar te sprokkelen. Sibrand wist twee punten op zijn conto bij te schrijven, Albert moest zich tevreden stellen met één winstpunt. Uitslag, 6-3 voor het 6e team van Smash ’70.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen ging op maandagavond de strijd aan tegen DTV’84-3 uit Dalfsen. Nico Drost, Simone van den Berg en Harry Pathuis kregen het in Dalfsen zwaar te verduren. Nico kreeg als enige nog wel een beetje vat op de drie spelers van DTV ’84-3, hij wist van de drie enkelpartijen er één in winst te verzilveren. Simone en Harry kwamen helaas niet tot score. Uitslag 8-1 voor DTV ’84-3

Het 1e Staphorster jeugd tafeltennisteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde afgelopen zaterdag hun thuiswedstrijd tegen het 3e team van TT Zwolle. Jonathan Drost, Bert Jan Krale, Jennieke Krale en Abel Bijker gingen gemotiveerd van start en zagen dat de punten om en om verdeeld werden. Het eerste dubbel werd gespeeld door Jennieke en Abel, zij wisten het eerste punt binnen te hengelen. Hierna gingen alle vier spelers hun enkelpartijen spelen. Jonathan verloor onnodig zijn eerste, de tweede wist hij (ook in vijf games) in winst om te zetten. Bert Jan liet er geen twijfel over bestaan, hij scoorde beide winstpunten in het enkel. In haar eerste enkelpartij werd Jennieke niets in de weg gelegd en won deze met gemak. Jennieke  kreeg de kans om haar 100% score te behouden, helaas kon ze dit door verlies in haar tweede enkelpartij niet in stand houden. Abel zette zijn beste been voor, van de twee enkelpartijen wist hij er één in winst om te zetten.

In het tweede dubbel was de samenwerking tussen Jonathann en Bert Jan niet optimaal en verloren deze partij in vier games. Uitslag 6-4 voor Staphorst 1.