Met het vooruitzicht dat we vanaf 25 februari weer volledig open kunnen zonder beperkingen, nodigen we de inwoners van Staphorst van harte uit voor de momenten van ontmoeting.

In drie plaatsen is er een gezellig ontmoetingsplek met altijd een kopje koffie of thee en er is plek voor iedereen, 24 jaar en ouder, in de Buurtstee in Rouveen, de Poele in IJhorst of het Dienstencentrum in Staphorst.

In Staphorst is er op maandag jeu de boules en bridge, biljarten op dinsdag, klaverjassen op dinsdagmiddag en een koffie-ochtend en samen warm eten op de woensdag.
De Stapliners, de Line Dance dansen er op woensdagavond. En op de donderdagmiddag is er een brei- en haakgroep en worden er gezelschapsspellen gedaan. Biljarters en jeu de boulers spelen op vrijdagochtend.

Biljart

In Rouveen is de biljart in de d’Olde Skoele op donderdagmiddag vanaf 13:30 uur. Op de dinsdagochtend vanaf 10:00 uur is dit in IJhorst en in Staphorst op dinsdag- en vrijdagochtend.

Klaverjassen met koffie

Sinds september 2021 is er ook een groep klaverjassers op de dinsdagmiddag in het Dienstencentrum. Hier zijn nog meer mensen welkom.

Heb je een eigen initiatief, idee, kun je een workshop geven? Meld je dan ook bij ons. Wij verbinden vraag en aanbod met elkaar.

Vanaf vrijdag 18 februari start de fitgym voor 55-plussers ook weer in Staphorst om 15:30 uur aan de Burgemeester van der Walstraat. In IJhorst is dit in de Poele om 14:30 uur.

Op de website zijn alle activiteiten per plaats terug te vinden. Zie www.sws-staphorst.nl of bel naar 0522-465143.