Gistermiddag is tussen 10.55 en 12.15 ingebroken in een woning aan de Prinses Beatrixstraat. De kans is groot dat de inbreker(s) via de voetbalvelden is/zijn komen aanlopen en weer vertrokken is/zijn, hoewel via de dorpskant uiteraard niet uit te sluiten is. Omdat het op klaarlichte dag is gebeurd, is het mogelijk dat de woning werd geobserveerd.

Mocht iemand iets gezien hebben, neem dan contact op met de politie (0900-8844). Je moet dan denken aan onbekende personen in de buurt of op het voetbalveld, een onbekende auto/busje dat geparkeerd stond bij bijvoorbeeld het voetbalveld, bij de Tippe, aan de Ebbinge Wubbenlaan kant van De Rank en de SJOS of gewoon in de buurt. Wat u ook maar belangrijk acht. Twijfel niet of een tip belangrijk is, zelfs een onbeduidend detail kan een plaatje sluitend maken. Camerabeelden kunnen ook helpen.