Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond thuis tegen het 1e team van Smash In uit Ens. Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Hermen van Arnhem waren erop gebrand om het de koploper in de poule zo moeilijk mogelijk te maken. Ondanks dat Staphorst 1 onderaan staat, kwamen Albert, Sibrand en Hermen sterk voor de dag. Langdurige enkelpartijen werden het dus, in de meeste gevallen viel dan ook de beslissing in de vijfde game. Sibrand en Hermen wisten elk twee punten voor Staphorst 1 te veroveren. Albert werkte al z’n drie enkelpartijen af in vijf games, waarvan hij één winstpunt wist te verzilveren. Met een beetje meer geluk hadden Sibrand, Hermen en Albert Smash In 1 een flinke verrassende tik om de oren kunnen geven. Eindstand 5-4 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen kreeg het 8e team van Smash ’70 uit Hattem op bezoek. Wederom moesten Nico Drost en Ben Vos het met z’n tweeen zien te klaren, want opnieuw zat een corona gerelateerd geval een volledig team in de weg. Daardoor kon de 0-3 achterstand moeilijk nog in winst worden omgezet. Nico en Ben deden hun uiterste best. Alle enkelpartijen van Nico werden in vijf games beslist. Drie winstpunten had er zeker ingezeten, maar hij bleef helaas op één winstpunt steken. Ben had geen vat op zijn tegenstanders uit Hattem. Eindstand 1-8 voor Smash ’70 8.

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde afgelopen zaterdagmiddag uit tegen het 2e team van De Veluwe uit Apeldoorn. Het team met Jaron Mussche en Mark Mussche hebben gelijk gespeeld, 5-5. Drie maal winst voor Jaron en één maal winst voor Mark in de enkelpartijen. Het dubbel werd één maal verloren en één maal gewonnen.

Het 2e Staphorster jeugd tafeltennisteam speelde zaterdagmorgen uit tegen het 1e team van Harderwijk. Jonathan Drost, Bert Jan Krale en Jennieke Krale moesten flink aan de bak, ook hier was er een veelvoud aan vijf games. Jonathan, Bert Jan en Jennieke hadden er zin in en wisten zich uitstekend te weren. Jammer genoeg wisten Jonathan en Bert Jan het dubbel niet te winnen. Met elk twee winstpunten in het enkelspel op zak konden Jonathan, Bert Jan en Jennieke de reis naar huis aanvaarden. Eindstand 4-6 voor Staphorst 2