Beide jeugdteams moesten hun wedstrijd van een tijdje terug inhalen vanwege twee coronagevallen.

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman kreeg zaterdagmorgen bezoek uit Apeldoorn, het 1e team van De Brug. Jaron Mussche en Mark Mussche lieten zich niet onbetuigd en stoomden wederom af op een flinke overwinning. Beide dubbelpartijen werden gemakkelijk gewonnen, maar de enkelpartijen soms vrij moeilijk gewonnen. Het frapante was, in beide laatste twee enkelpartijen ging zowel Mark als Jaron onderuit. Eindstand 8-2 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster jeugd tafeltennisteam speelde zaterdagmorgen uit tegen het 2e team in Wijhe.

Jonathan Drost, Bert Jan Krale en Jennieke Krale gingen gemotiveerd de strijd aan, maar Wijhe 2 liet zich niet zomaar over de knie leggen. Na enerverderende partijen (de helft ging in vijf games)  viel het kwartje steeds naar de kant van Wijhe 2. Jonathan en Bert Jan wonnen elk één enkelpartij. Jennieke had het geluk ook niet mee, zij wist geen punten mee naar huis te nemen. Eindstand 8-2 voor Wijhe 2.