Afgelopen weekend was trifecta weekend voor de obstacle racers van Family Fit Staphorst. Er wordt dan in één weekend twee wedstrijd afstanden, 21km en 11km, plus een open race van 5km georganiseerd. 

Het parcours liep grotendeels over het strand wat het erg uitputtend maakte. Daarnaast werd er ook rondom het circuit gelopen wat voor hoogtemeters zorgde. Corien Jansen starte bij de elite dames. Ze ervaarde het zand als pittig. Maar kon aardig tempo houden. Ze finishte als tweede dame op de 21km. De dag erna bij de 11km waren de benen nog niet hersteld maar liep ze een foutloze race wederom naar de tweede plaats! 

Daphne Spreen starte ook de trifecta in haar age group. Na een pittige 21km wist ze ruimschoots als eerste over de finish te komen. De 11km op de zondag verliep zwaarder, maar door aan het eind de spearthrow raak te gooien wist ze vlak voor de finish de koppositie over te nemen en wederom als eerste te finishen.

Voor beide dames van OCR team FamilyFit een geslaagd weekend!