Het 1Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde  vrijdagavond hun uitwedstrijd tegen het 3eteam van Heino. Hermen van Arnhem, Roderick van Arnhem en Sibrand Hassing zouden hun tegenstander het wel even moeilijk maken, maar dat pakte iets anders uit. Heino 3 was niet van plan om zich de kaas van het brood te laten eten. Hermen, Roderick en Sibrand gingen alle drie onderuit tegen de sterkste speler van Heino 3. Uiteindelijk lukte het het trio van Staphorst 1 om elk één punt te veroveren. Eindstand 6-3 voor Heinio 3.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van Massage praktijk Gerco Talen ging donderdagavond op bezoek bij het 2e team van Olst. Robert Compagner en Henrico Slager moesten het vanwege een Corona gerelateerd geval met z’n tweeën deze ontmoeting zien te klaren. Met een 3-0 achterstand was dit geen gemakkelijke opgave. Robert kwam uit op twee gewonnen enkelpartijen, Henrico moest zich tevreden stellen met één winstpartij. Eindstand 6-3 voor Olst 1.

Het 1Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman kon afgelopen zaterdagmorgen niet doorgaan. Deze wedstrijd tegen het 1e team van De Brug uit Apeldoorn werd afgeblazen omdat een Coronageval hier roet in het eten gooide. 

Het 2Staphorster jeugd tafeltennisteam speelde zaterdagmorgen thuis tegen het 2e team van De Brug uit Apeldoorn. Bert Jan en Jennieke Krale speelden deze wedstrijd ook tegen twee tegenspelers uit Apeldoorn. Ook bij hun was er sprake van een Corona gerelateerd geval. Al met al moesten er  elk vier enkelpartijen en twee dubbelpartijen afgewerkt worden. Om en om werden er punten gescoord. Bert Jan kwam uit op driemaal winst in zijn enkelpartijen. Jennieke bleef steken op één winstpunt. Het duo won hun eerste dubbel, in het tweede dubbel ging de winst naar De Brug 2. Eindstand, een 5-5 gelijkspel.

De snel oplopende Coronabesmettingen in en rondom de gemeente Staphorst is een zorgwekkende ontwikkeling voor het verdere verloop en het kunnen uitspelen van de najaarscompetitie 2021, wanneer er wedstrijden vaker op een andere datum ingehaald moeten worden!!