Sedert jaar en dag ziet de regelmatige bezoeker van het AMBC clubhuis het kantine personeel in de bekende zwarte polo shirts met sponsor opdruk achter de bar en in de keuken staan. De kantine commissie vond het daarom tijd worden voor wat nieuws. ‘Buiten de kantine wordt alles opgefrist en ook de binnenkant van het clubhuis is prachtig geworden dus nu moeten onze vrijwilligers ook iets nieuws’, zo zei kantinebaas Harwin Lier.

Helaas konden we deze presentatie niet in een gezellig vol clubhuis doen vanwege de nieuwe Corona regels. Afgelopen zaterdag waren er echter toch een aantal kantine helpers aanwezig en ook de hoofdpersonen, namelijk de nieuwe shirtsponsors, waren bereid gevonden te komen. Net als op de voorgaande shirts staan ook nu weer Albert Veijer tegel en badkamer montage en Tegelhome erop. Nieuwe shirtsponsor is bakkerij Ubak. Namens deze sponsoren waren Harry Ubak, Henk Veijer en Albert Veijer aanwezig en kregen ze als dank voor hun ondersteuning een lekkere fles wijn aangeboden.