Kampen – Op zaterdagavond 28 augustus zullen Harm Hoeve, Johan Bredewout en Arjan & Edith Post het afsluitende concert verzorgen van de zaterdagavondserie in de Bovenkerk van Kampen. Harm, Johan, Arjan en Edith treden geregeld gezamenlijk op. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Het belooft een mooie avond te worden.

De musici zullen de avond gezamenlijk beginnen met een intrada. Harm en Johan zullen samen, maar ook solo optreden. Harm zal de toccata van Théodore Dubous ten gehore brengen. Johan Bredewout zal twee keer solistisch voor u optreden. Werken van o.a. Händel, Grieg, Dvorak en Piazolla zullen deze avond de revue passeren. 

De entreeprijs bedraagt € 12,50 p.p. Kinderen t/m 12 jaar gratis. De aanvangstijd van het concert is 20.00 uur. 

Allen hartelijk welkom! Niet alleen voor de muziekliefhebbers is het een groot genoegen dat de concerten weer door mogen gaan. Ook de organisten en andere musici staan weer te popelen om live voor publiek te mogen spelen. Voor hen was de afgelopen periode ook een zware tijd. Zij verzorgen graag weer een mooie muzikale avond voor u. Maak hen dus blij met uw komst!

Aanmelden via www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen

Meer informatie: www.orgelseriekampen.nl 

Hartelijk welkom!