Op het terrein van de KNHS in Ermelo vonden afgelopen zaterdag 21 augustus de Nederlandse Kampioenschappen springen voor de pony’s plaats. Hier werden door Sander Hulst en Amanda Vos van de ponyclub ‘De Vlugge Viervoeters’ een uitmuntende prestatie neergezet wat beide de Nederlands Kampioen’s titel opleverde.

In de klasse L springen categorie B pony’s wist Sander Hulst met zijn pony Sandro in de barrage de snelste foutloze ronde neer te zetten wat hem de overwinning bracht.

Vervolgens wist ook Amanda Vos met haar pony Diamond in de klasse Z springen categorie C pony’s het deelnemersveld af te troeven door de snelste barrage ronde neer te zetten en zo met de kampioenstitel naar huis te gaan.

In de klasse L/C eindigde Fabian de Vries met Hof ter Eexter’s Marco op een vijfde plaats, klasse M/C Marcel Schoemaker met Spartacus een zesde plek en Saskia Brinkman met Garcia eindigden in de klasse ZZ/DE als vijfde.