Na een mooie vakantie is het tijd om de muziek weer te laten klinken.

Alle leerlingen van MEC Muziekschool gaan komende week weer starten met de lessen. Wil je ook graag en instrument willen leren spelen? Meld je dan aan via de website van MEC Muziek voor een gratis proefles. Ontdek zo je muzikale talenten.

Of wil je graag eerst kennis maken met allerlei instrumenten? Geef je dan op voor cursus “Maak Samen Muziek”  We gaan samen zingen en muziek maken op verschillende instrumenten. We spelen keyboard, gitaar, ukelele, klokkenspel, viool ea.

We leren nieuwe liedjes en gaan bezig met ritme. Je ontvangt je eigen lesboekje bij de cursus. Hierin staat informatie over de instrumenten, liedjes die we leren zingen en bladmuziek om te leren spelen. Een gezellige startcursus muziek. De cursus is voor kinderen uit groep 3 t/m groep 6. Meer informatie  hierover vind je op onze nieuwspagina op de website, mecmuziek.nl