ROUVEEN – Woensdag 27 april geeft het Christelijk Mannenkoor Staphorst – in samenwerking met de Oranjevereniging Rouveen – zijn traditionele Oranjeconcert in ‘De Levensbron’ in Rouveen. Deze muzikale avond staat onder leiding van Johan Bredewout, de dirigent van het mannenkoor. Binnen het programma is ook nu weer volop ruimte voor samenzang.

Het aandeel van het mannenkoor bestaat uit psalmen, gezangen en vaderlandse liederen. Harm Hoeve begeleidt het koor en de samenzang op het orgel. De vleugel wordt bespeeld door Jorrit Woudt. Verder is er de muzikale medewerking van de trompettisten Maurice van Dijk en Laura Krale. De begeleidende musici verzorgen ook enkele malen een muzikaal intermezzo. Het mannenkoor en de musici staan garant voor een sprankelend, inhoudsvol programma; aantrekkelijk voor jong en oud. Zo zingt het mannenkoor ook het Staphorster volkslied, naar een arrangement van Johan Bredewout, in combinatie met samenzang.

Het Oranjeconcert begint om 19.30 uur. De deuren van het kerkgebouw gaan open om 19.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 7,50. Kinderen tot 12 jaar betalen € 2,50.