De zaterdagse wandelingen van Natuurbeschermingsvereniging ’IJhorst-Staphorst e.o.’ gaan weer van start! Elke 3e zaterdag van de maand bent u welkom om mee te wandelen tijdens gezellige en informatieve wandelingen in het Zwarte Dennenbos en omgeving.

De eerste wandeling in deze reeks, op zaterdag 21 augustus, staat in het teken van ‘Het eetbare bos’. Tijdens de route worden tien tot vijftien eetbare planten en kruiden gezocht, en besproken. De wandeling duurt ongeveer een uur, en na afloop is er koffie en thee, een ‘eetbare-bos’ versnapering, en u krijgt de informatie op papier mee naar huis. 

Jong en oud, iedereen is van harte welkom. De start is om 10.00 bij het Infocentrum van Staatbosbeheer, aan de Vijverweg in Punthorst. Entree: volwassenen 2 euro, kinderen 1 euro, en voor leden van NBVIJS is het gratis. Aanmelden voor deze wandeling uiterlijk 20 augustus, via aanmelden@nbvijs.nl

Tot ziens op de 21e!