BIJNA IS HET ZOVER… 🎉🎉
We zijn blij dat het dit jaar door kan gaan!


Wel gelden er coronamaatregelen waardoor er aanpassingen zijn aan het programma o.a.:- Het overnachten gaat niet door. Wel hebben we op donderdag een avondprogramma voor de kinderen uit groep 8 van 20 uur tot 23:30 uur.

– De kijkdag op vrijdag ziet er anders uit dan andere jaren.
o Er is geen veiling en geen markt.
o Het kijken naar de hutten kan alleen als doorstroomactiviteit met eenrichtingverkeer.

Om te zorgen voor spreiding hanteren we de volgende richtlijn:
▪ Ouders groep 5 om 10.00 uur;
▪ Ouders groep 6 om 10.30 uur;
▪ Ouders groep 7 om 11.00 uur;
▪ Ouders groep 8 om 11.30 u

Ouders met kinderen in meerdere groepen kunnen kiezen wanneer ze komen. De bouwkinderen zijn vrijdagmorgen welkom vanaf 10 uur.
o De waterspelen gaan wel door. Daarbij is geen publiek toegestaan.- Alle deelnemers en vrijwilligers vragen we dringend om voor komst naar het Huttendorp de Gezondheidscheck van het RIVM te doen. ZIE ONZE WEBSITE! Bij 1 keer ‘ja’ op de vragen van het RIVM vragen we je om thuis te blijven en je af te melden voor huttendorp. 

– Ook is er een dringend advies van de gemeente om een zelftest te doen. ZIE ONZE WEBSITE! We vragen alle bezoekers en vrijwilligers om de algemene coronamaatregelen na te leven: Houd 1,5 meter afstand. Handen ontsmetten op de plaatsen waar dit mogelijk is. Blijf thuis bij klachten. Dat geldt ook voor kinderen tijdens de bouwdagen.

Er doen dit jaar bijna 200 kinderen mee. Dat is een hoge opkomst! Omdat het aantal hutplaatsen beperkt is hebben we soms wat grotere groepjes moeten maken. We gaan ervan uit dat jullie dan zeker een supermooie hut kunnen maken! Neem de tijd voor de afwerking; de jury bestaat dit jaar uit vrouwen!Voor de kinderen van groep 5 en 6 hebben wij nog een starterspakket gereedschap gekregen van Boer Staphorst. Deze ontvangen de groepen 5 en 6 bij de inschrijving op woensdagochtend.We hopen op leuke dagen met mooi weer!
Voor meer info: www.munnikenslag.nl/huttendorp