De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij diverse wedstrijden aanwezig.

In Oude Willem werd de 1e Hoeve aan den Wegloop van dit seizoen georganiseerd. Het parcours over het Nationaal Park Drents-Friese Wold ging over bos- en fietspaden, over zandweggetjes en deels over asfalt. Op de 10,8 kilometer stonden drie AG-ers aan de start. Albert Mussche liep 45.20 minuten en werd hiermee derde. Corina Klomp werd met een tijd van 48.21 eerste bij de vrouwen en Fred Koningstein liep 50.06 minuten.

Albert Mussche liep bij de Ronde over Ried in Franeker de wedstrijd over 12,6 kilometer. Door de stevige wind en warmte werd het een pittige wedstrijd. Albert Mussche liep een tijd van 51.43 minuten en werd hiermee eerste van alle deelnemers.

Bij de AtH Trackmeeting in Eindhoven liep Michel Wierbos de 800 meter in een tijd van 2.16,35 minuten. Dennis Brandenburg kwam tot een tijd van 2.20,67 minuten.