Kampen – Everhard Zwart zal op woensdag 28 juli het vierde orgelconcert verzorgen in de woensdagavondserie van de Bovenkerk van Kampen. 

Everhard is geen Everhard is geen onbekende in de Bovenkerk. Zijn vader, Willem Hendrik Zwart,  is jarenlang de vaste organist geweest in de Bovenkerk. Willem Hendrik werd wel de ambassadeur van de Bovenkerk genoemd.

Everhard heeft weer een fraai programma samengesteld voor deze avond. Hij zal zijn orgelconcert beginnen met de symphonische bewerking van Psalm 130 van zijn eigen vader. Werken van Georg Friedrich Händel, Johann Sebastian Bach en Hendrik Andriessen zullen op deze avond ten gehore gebracht worden. Everhard zal zijn concert eindigen met psalm 77 van zijn vader Willem Hendrik. 

De entreeprijzen bedragen voor beide series € 12,50 p.p. Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang. 

De aanvangstijd van de concerten is 20.00 uur. De deuren van de kerk gaan om 19.30 uur open.

Allen hartelijk welkom! Niet alleen voor de muziekliefhebbers is het een groot genoegen dat de concerten weer door mogen gaan. Ook de organisten en andere musici staan weer te popelen om live voor publiek te mogen spelen. Voor hen was de afgelopen periode ook een zware tijd. Zij verzorgen graag weer een mooie muzikale avond voor u. Maak hen dus blij met uw komst!

Meer informatie: www.orgelseriekampen.nl 

Kaarten verkrijg via www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen

Hartelijk welkom!