In juli geeft celliste Hanneke Rouw een aantal zomerconcerten op verschillende landgoederen in Overijssel en Gelderland. Hanneke Rouw speelt Suite III in C major van J.S. Bach.
De concerten worden mede mogelijk gemaakt door de tijdelijke regeling Balkonscènes van het Fonds Podiumkunsten.

De concerten vinden plaats op:
vrijdag 2 juli 19.00 en 20.30, bloementuin, Luttekeweg 1, Zwolle
zondag 4 juli 14.30 en 16.00, landgoed de Horte, Dalfsen
zondag 11 juli 14.30 en 16.00, landgoed de Haere, Olst
zondag 18 juli 14.30 en 16.00, landgoed de Horte, Dalfsen
zondag 25 juli 14.30 en 16.00, landgoed Schouwenburg, ’t Harde 
zaterdag 31 juli 14.30 en 16.00, landgoed Cannenburch, Vaassen
Hanneke Rouw
Hanneke Rouw is op acht jarige leeftijd begonnen met cello spelen. Met veel plezier heeft ze lessen gevolgd bij Rata Kloppenburg en Maria Hol. Hanneke heeft gestudeerd bij Martijn Vink aan de Luca School of Arts in Leuven. 

Hanneke speelt op een Duitse cello (begin 20e eeuw). Dit is mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Stichting Eigen Muziekinstrument.

Vorig seizoen is Hanneke met veel plezier en enthousiasme door Nederland, Groot-Brittannië, Italië en Duitsland op tournee geweest met de zes cello suites van Bach en de cello sonates van Beethoven, Mendelssohn, Chopin, Lalo, Brahms, Saint-Saëns, Grieg, Rachmaninoff, Fauré, Shostakovich, Debussy en Prokofjev. Tijdens deze tournee werd zij onder andere begeleid door de Russische pianistes Masha Galperina en Sofia Vasheruk.
Sprankelend concert: een lichtpuntje in donkere dagen
Het is weer mogelijk om voor een klein publiek toch een concert te organiseren, een klein hoopvol begin. Juist in deze tijd zullen er mensen zijn die van een concert willen genieten, zo hoopt de organisatie. Bezoekers moeten zich van tevoren aanmelden. Dit kan via landgoedconcert@gmail.com. Per concert is er plaats voor maximaal 30 personen.
Het concert duurt ongeveer een half uur. Een toegangskaart kost 7,50 euro. Bij de concerten in de bloementuin en op landgoed de Horte dient u uw eigen (klap)stoel of kleedje mee te nemen.