Met dominee en psycholoog Arjan Oosterwijk

De Gereformeerde Kerk Staphorst – Rouveen ‘De Bron’ organiseert op donderdagavond 4 maart een online avond voor opvoeders over de invloed van de lockdown op het gezin.

Al een tijdje zijn gezinnen meer op zichzelf aangewezen als het gaat om de opvoeding en de geloofsopvoeding van de kinderen. Dit duurt al even en we weten niet hoe lang het nog door zal gaan. Wat is de invloed van de lockdown op jouw gezin en hoe zitten anderen daarin? Wat kun je doen om je kind te helpen en hoe houd je het leuk?  

De bijeenkomst is bedoeld om van elkaar te leren, samen te bidden en een ander een hart onder de riem te kunnen steken. Samen met ds. Arjan Oosterwijk wordt er gesproken over wat de gevolgen zijn van de lockdown op kerk, geloof en gezin. Arjan is theoloog, psycholoog en vader van een gezin.


Er is gelegenheid voor online ontmoeting en vragen stellen voor alle ouders en verzorgers van kinderen. Iedereen is welkom om online aan te schuiven op donderdagavond 4 maart. Ook als je geen lid bent van de GKSR. De kerk wil de avond juist voor iedereen mogelijk maken.

Het ‘samen’ zijn zal van 20.30 uur tot ongeveer 21.30 uur duren. 
Geef je op via het emailadres: jeugd@gksr.nl.

YouTube video