Ik ben Lotte Mansveld. Een van de 6 leerlingen uit een groepje van de CALO (sportopleiding Windesheim) in Zwolle. In de week van 14 tot 20 juni organiseren wij een activiteit om zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel. Ons goede doel is Stichting Kinderfondsen. Zij zijn op dit moment bezig met het realiseren van speeltuinen in wijken waar gezinnen wonen die minder te besteden hebben. Omdat wij een sportopleiding doen, willen we deze actie met een sportieve insteek organiseren. Daarom hebben wij besloten een vierdaagse te houden.

Mijn klasgenoten gaan dit ook doen in hun eigen woonplaats. Ik ga dit skeelerend doen. Om zoveel mogelijk kinderen (en volwassenen) in beweging te krijgen, kun je met mij mee skeeleren! De bedoeling is dat we in totaal verspreid over de 4 dagen 50 kilometer gaan skeeleren. Je mag zelf kiezen hoeveel dagen je met mij mee wil doen. Opgeven kan via: lotte.mansveld@home.nl


Je kan je aanmelden tot en met zondag 13 juni. Er zal die avond ook een mail uitgaan met de startplaatsen en de tijden en data waarop we gaan skeeleren. Is uw kind nog jong of vertrouwd u het nog niet helemaal op de weg, dan mag u zelf meefietsen of skeeleren om uw kind in de gaten te houden. Ik kan niet op alle kinderen tegelijk letten. 


Ons doel is zoveel mogelijk geld voor Stichting Kinderfondsen in te zamelen, help jij ook? Je kan familie, vrienden, buren en bekenden vragen om je te laten sponsoren. Het geld kan jij of zij overmaken door op onderstaande link te klikken. Dit kan tot maandag 28 juni. Doe je zelf niet mee maar wil je ons goede doel wel steunen, dan mag u uiteraard ook sponsoren door op onderstaande link te klikken. 
https://www.doneeractie.nl/stichting-kinderfondsen/-53542
met vriendelijke groet Lotte