Op de basisscholen in Staphorst zijn flyers uitgedeeld met informatie over Huttendorp. Op dit moment is het nog niet zeker of het evenement doorgang kan vinden van 17-19 augustus, maar de voorbereidingen zijn inmiddels wel weer gestart.

Het Huttendorp heeft inmiddels een vaste plek gekregen in de Staphorster samenleving, vorig jaar zou de 20eeditie van het evenement gehouden worden, de kinderen zien er elk jaar weer naar uit en het geeft ook de ouders en ouderen veel plezier. 

De inschrijving is geopend tot en met vrijdag 11 juni. Er hoeven nu nog geen groepjes opgegeven te worden.

Als het Huttendorp door de corona maatregelen niet door kan gaan krijgen alle kinderen die zich hebben ingeschreven én het inschrijfgeld van € 10,00 hebben betaald een aardigheidje van Huttendorp. Het inschrijfgeld wordt dan bestemd voor het werk van de Stichting Ontmoeting die hulp biedt aan dak- en thuislozen.

Verdere informatie is te vinden op de flyers en de website www.huttendorpstaphorst.nl

Geen flyer ontvangen? Af te halen bij Jentje Mulder, Patrijs 31 (461600) of Lijsje van der Horst, Gemeenteweg 349 (461464)