Gisteravond werd er weer afgezwommen voor diploma A, B en certificaat B.

Het diplomazwemmen werd afgenomen door de juffen Aaltje, Fenny, Ina, Lotte en Marijke.Ondanks dat er geen publiek bij was, werd er toch een feestje van gemaakt.Er werden 46 diploma’s uitgereikt.Jongens en meisjes van harte gefeliciteerd!


Diploma A
Bregje Benak, Femke Beuving, Luuk Boesenkool, Laurens de Boer, Floor Bosscha, Daniel Bouwmeester, Sil Bouwmeester, Jelte Brugma, Xiya Chen, Mats Fransen, Danique Heide, Luuk Holterman, ,Eva van Hoorne, Aron Horstede, Jaron Huls, Jur Jansen, Lynn Knol, Joep Knoll, Merel Kooiker, Suzanne Koster, Joel Mulder, Fieke Raatgever, Liz Schoemaker, Thijs Seinen, Werner Slingerland, Fayén SlootsJim, Boaz Talen, Julian Tippe, Amy van der Vegte, Geeran de Witte.

Diploma B
Fieke Boers, Tygo Boldewijn, Boet Dalessi, Sarah Rens Hokse, Roos Hokse. Jens Kleine. Ramon Konterman. Vajén Kragt. Emma Kuiper. Yaela Leusink. Femke Moes. Mayghen Mulder. Sophie Russcher. Daan Schuurman

Certificaat B
Florian Kin