EEN, TWEE, DRIE, VIER of VIJF avonden GOED BEZIG zijn? Doe dan mee aan onze 17eAVONDVIERDAAGSE STAPHORST.  Van maandag 22 mei tot en met vrijdag 26 mei 2023.

Voor iedereen die weer eens in beweging wil komen, weer eens wil bijkletsen, wil laten zien dat vijf of tien kilometer wandelen een fluitje van een cent is. Van zeer jong tot stok oud: u bent allemaal weer van harte welkom.

Stichting Wandel Organisatie Staphorst (SWOS) heeft de routes gereed, nagelopen en in orde bevonden. De vergunning van de gemeente is ook binnen, nu rest alleen nog de inschrijvingen van onze deelnemers.

Staphorst is uniek en ook de STAPHORSTER AVONDVIERDAAGSE is uniek. Meer dan 90% van onze deelnemers wandelen individueel! Enne… bij welke avondvierdaagse krijg je onderweg een lekkere versnapering aangeboden? Enne … bij welke avondvierdaagse kun je per avond kiezen welke afstand je gaat wandelen? Enne… bij welke avondvierdaagse kun je zelf kiezen hoeveel avonden u gaat wandelen? Enne.. bij welke avondvierdaagse kun je een avondje missen en er toch vier volbrengen?

Ook dit jaar zijn alle negen routes uitgezet door onze penningmeester Gerrit Lindenholz.  Maar helaas voor ons SWOS-ers wel voor de laatste keer, Gerrit heeft aangegeven dit jaar nog vol te maken en dan uit het bestuur van SWOS te stappen, na 11 jaar is het mooi geweest! We hopen eind 2023 hier op terug te komen . Zo rond 15 mei zullen we de routes op onze site plaatsen.

We starten twee keer in Staphorst, twee keer in IJhorst en één keer in Rouveen.
In verband met de verbouwing van het gemeentehuis is de medaille uitreiking verschoven naar de sporthal. Het defilé start dan ook bij de sporthal, vandaar gaan we  in optocht met de Christelijke Muziekvereniging “Prinses Margriet” naar de finish bij de VV Staphorst.

Wat zou nog beter kunnen? Meer mensen langs de kant van de weg op de laatste avond, dat maakt het plaatje compleet en het is super leuk voor alle deelnemers! SWOS wil dan ook graag alle niet wandelaars oproepen om de wandelaars de laatste meters naar de finish te juichen, te klappen.  Laten we de trottoirs volledig bezetten, parkeren kan eenvoudig op het marktplein. Afgesproken?

Online inschrijven is alweer een dikke week mogelijk: makkelijk te doen op www.swos.nu
Nu al meer weten? Bel dan Jeanet   06 4028 5424 of Roelien: 06 2867 5435