Ondanks de verruimingen die er de laatste weken komen in de maatregelen aangaande corona heeft de AMBC, in samenspraak met de organisatoren, helaas toch moeten besluiten de Stien Eelsingh rit voor dit jaar af tegelasten. Er kan dus, net als vorig jaar, geen mooie rit gemaakt worden en de vele tientallen minder-valide kinderen die hier elk jaar voor uitgenodigd worden en enorm naar uitkijken moeten nog een jaar geduld hebben.

Het spijt de AMBC dat men dit besluit heeft moeten nemen maar het is op dit moment niet mogelijk dit evenement, wat traditioneel op de tweede zaterdag in juni gepland staat, door te laten gaan. Het is op dit moment simpelweg te onduidelijk wat er op 12 juni, de datum dat de rit dit jaar gepland stond, mogelijk is.
Hopelijk is volgend jaar alles weer bij het oude en kan deze prachtige rit weer doorgang vinden.

Wat foto’s uit 2019 door © weblog Staphorst