Wij zijn blij te kunnen we melden dat onze eerste selectie voor het nieuwe seizoen een drietal spelers mag begroeten van buiten de vereniging die de stap willen maken om ons vlaggenschip in een volgende fase te brengen.

Als TC bereikten ons via onze eigen 1e elftal spelers signalen dat Alex Esselbrugge, Joost de Weerd en Tim Dunnink na een aantal succesvolle jaren in het 2e van vv Staphorst te hebben geacteerd wel eens de stap naar een eerste elftal wilden maken. Die mogelijkheden lagen er wel bij sc Rouveen. Na een aantal gesprekken hebben de mannen besloten tot een carrière switch.

Als vereniging zijn we trots om deze talenten aan de selectie toe te mogen voegen en hebben we elkaar de belofte gedaan er iets moois van te maken.

Sc Rouveen en haar eerste selectie hebben de ambitie naar de 2e klasse te gaan. Een kwaliteitsimpuls in de eerste selectie zal zeker helpen deze ambitie waar te maken. De ambitie van onze vereniging gekoppeld aan de juiste randvoorwaarden heeft de mannen doen besluiten de stap te wagen.

Zoals bekend is sc Rouveen trots op haar zelf opgeleide spelers en wordt er alles aan gedaan om jeugdspelers de mogelijkheid te geven in het eerste elftal te belanden. Daarbij zullen er gelukkig ook talenten opstaan die zelfs nog een stap verder kunnen maken in hun carrière zoals het recente verleden heeft uitgewezen. Als sc Rouveen zijn wij daar trots op maar we willen ook graag spelers behouden en de conclusie mag zijn dat dit makkelijker te realiseren is als we zelf op een hoger competitief niveau acteren. Met de aanwas van deze talenten gaan we de uitdaging aan. Ook met het oog op de jeugdleden die al danig op de deur kloppen van het eerste elftal en daarbij zeker hun kansen krijgen denken wij als TC de juiste stappen te kunnen maken om op een hoger niveau te kunnen acteren.