Volgende week staat het seizoen van Winteb TKRP Elcee Racing weer op het punt van beginnen. Met meerdere trainingsdagen gaat Frank de gloednieuwe Yamaha R1M testen op het TT Circuit Assen. De eerste Dutch Superbike race stond op zaterdag 10 april gepland, maar wegens de huidige coronasituatie kan deze helaas niet doorgaan. De racedag wordt vervangen door een zinvol trainingsprogramma, namelijk de IDC Masterclass.

Yamaha YZF-R1M
Dit seizoen rijdt Frank op een snelle Yamaha YZF-R1M, geprepareerd door Ten Kate Racing Products. Een prachtige fiets waar Nieman de strijd mee aangaat in het International Dutch Championship.

Held Biker Fashion, Shark Helmets & JH Sports
Veiligheid is een belangrijk element in de motorsport. Dit seizoen gaat Frank opnieuw met zijn vertrouwde leveranciers in zee. Er wordt dit seizoen gereden met een Held Biker Fashion airbag motorpak en met Shark Helmets.

v.l.n.r.: Frank Nieman, David Osterman, Danny Hulst, Sebastian Jonker, Jeanet Leiting, Albert van der Velde & Geert Leiting

Winteb TKRP Elcee Racing
Met oude bekenden en nieuwe gezichten verschijnt Winteb TKRP Elcee Racing dit seizoen aan de start. Naast Frank, zal ook Albert van der Velde actief zijn in het veld. Albert neemt deel aan de Dutch SportClass 1000.
 
Frank: “We hebben gezamenlijk hard gewerkt om goed voorbereid aan de start te staan. Met Winteb TKRP Elcee Racing heb ik een uitstekend pakket om mee te presteren. Ik heb in de winter veel getraind op de racefiets en crossmotor en kijk dan ook heel erg uit naar de eerste test met de R1. Ik wil alle sponsoren bedanken voor hun vertrouwen.”