Het lange wachten is eindelijk voorbij. Aanstaande zaterdag 27 maart opent de AMBC voor het eerst de deuren van de crossbaan langs de A28. Door vele regen van de afgelopen tijd helaas iets later dan gehoopt, maar zaterdag is het zover.

Deze eerste training is ALLEEN toegankelijk voor leden.  Vanaf woensdagavond 24 maart om 20.00 uur kunnen alle leden van de AMBC zich inschrijven voor deze training via de nieuwe MotoInside app.  De baan is geopend van 12.30u tot 17.00u.

Er wordt gereden in dezelfde groepen als afgelopen jaar:Jeugd (15 min) 12.30 – 12.45uminder gevorderd (20 min) 12.45 – 13.05uGevorderd (25 min) 13.05 – 13.30u
Deze volgorde wordt elk uur gerouleerd en het laatste halfuur van de middag is vrij rijden. Let op: de baan heeft een compleet nieuwe lay-out en zal dus niet hetzelfde zijn dan vorig jaar. Let hier op tijdens de eerste ronden!
Vanaf volgende week zal de training toegankelijk zijn voor zowel leden als niet-leden. Locatie: kruising Dekkersweg/Gorterlaan. Ook aankomend seizoen gelden de coronaregels nog, dus houd hier rekening mee!

De Motoinside App
De AMBC gaat, net als vele andere motorclubs, de manier van inschrijven voor onze evenementen veranderen. Dit gaat vanaf nu via de nieuwe Motoinside App. Deze gratis App kun je downloaden op je telefoon en je maakt een account aan. Je ziet dan heel gemakkelijk welke circuits open zijn en waar je kunt rijden. Je kunt in de App ook meteen inschrijven voor trainingen en wedstrijden. heel makkelijk en overzichtelijk, zowel voor de rijder als de organisatie. Kijk voor meer info op www.motoinside.app

Tot zaterdag!
De AMBC cross commissie